Να στείλετε μήνυμα
FOSHAN BOLI CERAMICS CO.,LTD.
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Winne Jian

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613600305763

WhatsApp : +8613600305763

Free call

Το κεραμικό κεραμίδι είναι μια πρόσοψη, πώς να επιλέξει το κεραμικό κεραμίδι με την καλή σύσταση και την υψηλή αξία εμφάνισης;

December 26, 2020

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το κεραμικό κεραμίδι είναι μια πρόσοψη, πώς να επιλέξει το κεραμικό κεραμίδι με την καλή σύσταση και την υψηλή αξία εμφάνισης;

Το κεραμικό κεραμίδι είναι μια πρόσοψη, πώς να επιλέξει το κεραμικό κεραμίδι με την καλή σύσταση και την υψηλή αξία εμφάνισης;

Foshan Boli Ceremics

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το κεραμικό κεραμίδι είναι μια πρόσοψη, πώς να επιλέξει το κεραμικό κεραμίδι με την καλή σύσταση και την υψηλή αξία εμφάνισης; 0

 

κεραμικό κεραμίδι-μετά από έναν μακρύ αιώνα της ανάπτυξης, έχει επεκταθεί για να είναι τα κύρια εσωτερικά υλικά διακοσμήσεων.

 

Με τη συνεχείς ανάπτυξη και την πρόοδο της The Times, η κεραμική βιομηχανία είναι πλήρης των ποικιλιών των προϊόντων, και οι καταναλωτές συντρίβονται. Πώς να επιλέξει ένα καλό κεραμικό κεραμίδι, έτσι ώστε η διακόσμηση του σπιτιού τους δεν έχει καμία λύπη; Συνοψίστε τη σχετική διανομή εμπειρίας και γνώσης.

--

Τα κεραμίδια και makeup είναι όλα τα μπροστινά πρόσωπα

 

Για τα κορίτσια, συμβαδίζουμε με την τάση και απολαμβάνουμε τη διασκέδαση να ντύσουμε επάνω με τη σύνθεση: συνεχώς φυτεύοντας τη χλόη, νέος αριθμός χρώματος, και ακολουθώντας τη λεπτή σύσταση. Στην πραγματικότητα, το κεραμικό κεραμίδι και η σύνθεση έχουν το ίδιο μέρος.

 

Το κεραμικό κεραμίδι και η σύνθεση είναι τα ίδια, είναι πρόσοψη. Στη σκληρή διακόσμηση του σπιτιού, το πάτωμα και ο τοίχος καταλαμβάνουν τη μεγαλύτερη οπτική περιοχή. Το πάτωμα επιλέγεται συνήθως από το ξύλινο πάτωμα και το κεραμικό κεραμίδι, και ο τοίχος επιλέγεται συνήθως από τα υλικά όπως το χρώμα, η ταπετσαρία, η ξύλινη αντιμετώπιση και το κεραμικό κεραμίδι. Σαν ολικό οικοδομικό υλικό, το κεραμικό κεραμίδι χρησιμοποιείται ευρέως.

 

▲Στην εγχώρια διακόσμηση, η οπτική περιοχή του τοίχου και το πάτωμα είναι μεγαλύτερες

 

Στο στάδιο του σχεδιασμού και της παραγωγής των κεραμικών κεραμιδιών, τα σημεία που πρέπει να εξεταστούν είναι πραγματικά παρόμοια με το χρώμα makeup. Παραδείγματος χάριν, τα οποία χρωματίζουν, σύσταση του ύφους κεραμικών κεραμιδιών περισσότερο σύμφωνα με τη σύγχρονη τάση, πώς να καταστήσουν τη σύσταση πετρών πιό ομοιόμορφα και λεπτά κεραμίδια ρεαλιστικότερα, σύστασης.

 

▲Κεραμικό κεραμίδι ή σύνθεση, χρώμα, σχέδιο, φως και σύσταση,

Είναι σημαντικές εκτιμήσεις

 

Εντούτοις, οι εκθαμβωτικές μορφές κεραμικών κεραμιδιών στην αγορά είναι εκθαμβωτικές. Πώς να επιλέξει το κεραμικό κεραμίδι είναι ένας πονοκέφαλος για τους καταναλωτές. Σήμερα, θα επιθυμούσα να μοιραστώ με σας τη «εμπειρία το κεραμίδι» και να συστήσω ένα δημοφιλέστερο κεραμικό κεραμίδι πρόσφατα.

 

 

 

--

Ⅰ. Αυτό που είναι κεραμικό κεραμίδι και τι είδους κεραμικό κεραμίδι

 

Το //①τι είναι κεραμικό κεραμίδι;

 

Εν ολίγοις, για να κάνει το κεραμικό κεραμίδι, πρόκειται να αλέσει τις πρώτες ύλες όπως ο κεραμικός άργιλος στο πρόστιμο αρκετή σκόνη. Μετά από μια σειρά διαδικασιών, η σκόνη πιέζεται στα κέικ με έναν Τύπο, και έπειτα το κεραμίδι είναι τρελλό.

 

 

▲Παραγωγή του κεραμικού κεραμιδιού

 

 

Τύποι② του //κεραμικών κεραμιδιών

 

Όταν εισάγετε ένα κατάστημα κεραμικών κεραμιδιών, το κεραμίδι τσιμέντου, παλαιό κεραμίδι, κεραμίδι συνόλων, υαλοποιημένο κεραμίδι, γυαλισμένο κεραμίδι όλα τα είδη ουσιαστικών έρχεται σε σας και το κεφάλι σας είναι πολύ μεγάλο.

 

Στην πραγματικότητα, ο λόγος για τον οποίο είναι τόσο δύσκολο να καταλαβευτούν είναι ότι έχουν τα διαφορετικά πρότυπα ταξινόμησης. Εάν τα ενοποιημένα πρότυπα γίνονται κατανοητά από το στρώμα επιφάνειας στο κενό κεραμιδιών, κατόπιν το κεραμικό κεραμίδι μπορεί να διαιρεθεί σε δύο απλές κατηγορίες:

 

· Γυαλισμένο κεραμίδι: η επιφάνεια του κεραμιδιού είναι γυαλισμένη, το οποίο είναι φωτεινό, ανθεκτικό να χτίσει και έχει την καλή αντίσταση ολισθήσεων. Αλλά το ύφος είναι λιγότερος, η εμφάνιση είναι μέση.

· Βερνικωμένο κεραμίδι: το λούστρο στην επιφάνεια του κεραμιδιού, που διαιρείται γενικά σε κατώτατο λούστρο, εκτύπωση και λούστρο επιφάνειας, μπορεί να διαμορφωθεί μέσω ποικίλης διαδικασίας εκτύπωσης για να διαμορφώσει τα πιό ζωηρόχρωμα και όμορφα σχέδια.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το κεραμικό κεραμίδι είναι μια πρόσοψη, πώς να επιλέξει το κεραμικό κεραμίδι με την καλή σύσταση και την υψηλή αξία εμφάνισης; 1

▲Διάγραμμα διαδικασίας κεραμικών κεραμιδιών

 

--

Ⅱ. Πώς να επιλέξει το κεραμικό κεραμίδι;

 

Εξασφάλιση① ποιότητας του //του κεραμιδιού εμπορικών σημάτων

 

Αυτή τη στιγμή, η τεχνολογία του κεραμικού κεραμιδιού είναι πολύ ώριμη. Εφ' όσον αγοράζεται από τα κανονικά εμπορικά σήματα και τα κανονικά κανάλια, η ποιότητα των κεραμικών κεραμιδιών είναι εξασφαλισμένη, και Guangdong το κεραμίδι είναι το διασημότερο στην Κίνα.

 

 

Το //②καμία ανάγκη πέρα από τη σύγχυση η απόδοση του κεραμικού κεραμιδιού

Τώρα, η απόδοση των διάφορων τύπων κεραμιδιών είναι ισορροπημένη. Παραδείγματος χάριν, τα πρόωρα γυαλισμένα κεραμίδια είχαν τη φτωχή αντίσταση λεκέδων λόγω των τρυπών στην επιφάνεια. Τώρα μετά από τη βελτίωση, οι κατασκευαστές θα προσθέσουν το νανο προστατευτικό στρώμα στην επιφάνεια για να ενισχύσουν την αντι δυνατότητα λερώματος. Η αντιολισθητική απόδοση των βερνικωμένων κεραμιδιών έχει βελτιωθεί πολύ μέσω του σιφωνίου όπως την επίδραση.

 

Κατά επιλογή του κεραμιδιού, την μπορούμε να επιλέξουμε σύμφωνα με τις διαφορετικές λειτουργίες, αλλά το χάσμα απόδοσης του διάφορου κεραμιδιού δεν είναι τόσο μεγάλο όσο οι καταναλωτές σκέφτονται, έτσι δεν είναι απαραίτητο να μπλεχτεί πάρα πολύ.

 

 

Το //③πληρώνει για την εμφάνιση και τη σύσταση

 

Σαν γενικό καταναλωτή, το κεραμίδι αγοράς είναι κατά ένα μεγάλο μέρος χάριν της ομορφιάς.

 

Οι διαφορετικοί κατασκευαστές του κεραμιδιού, στον όμορφους βαθμό και τη σύσταση θα έχουν μια μεγαλύτερη διαφορά. Αφ' ενός, εξετάζει εάν το εμπορικό σήμα κεραμικών κεραμιδιών έχει τη σημαντική δυνατότητα σχεδίου, εάν μπορεί να ταιριάξει με το όμορφα χρώμα/το σχέδιο, εάν μπορεί να πιάσει ή ακόμα και να οδηγήσει την τάση άλλη είναι να εξεταστεί η τεχνική δυνατότητα του εμπορικού σήματος, πώς να κάνει τη ρεαλιστικότερη σύσταση πετρών, πώς να κάνει τα λεπτότερα και συμμετρικά σχέδια, και πώς να έχει τις πολλαπλάσιες επιφάνειες σχεδίου (το ύφος με περισσότερη επιφάνεια σχεδίου μπορεί να αποφύγει «το βαρύ» της επίστρωσης και της συγκόλλησης άκαμπτης) το «σύνθετο συναίσθημα», το σχέδιο είναι συνεπές και φυσικότερο).

 

 

Διάφορα④ μεγέθη του //

 

Παρελθόν, τα επικρατόντα μεγέθη ήταν 600 χιλ. Χ 600 χιλ. και 800 X 800 χιλ. Αλλά με το «μεγάλο πίνακα» του κεραμικού κεραμιδιού όλο και περισσότερο δημοφιλούς με τους καταναλωτές, αυξάνεται εκθετικά, το μέγεθος του κεραμικού κεραμιδιού παρουσιάζει επίσης ποικίλες αλλαγές.

Επιλέξτε ποιο μέγεθος του κεραμικού κεραμιδιού, το κλειδί εξαρτάται από τις προσωπικές προτιμήσεις, καθώς επίσης και το ύφος ολόκληρης της οικογένειας.

 

 

--

Συνιστώμενα κεραμίδια

 

Μεταξύ των πολλών αγαπημένων προϊόντων, υπάρχει ένα κεραμικό κεραμίδι στο ύφος και η σύσταση είναι πολύ καλή, μια επίδραση λούστρου, σύσταση πετρών. Με αυτό το πιό προεξέχον κεραμικό κεραμίδι, για να σας πει ποιες πτυχές πρέπει να δώσουν προσοχή κατά τον επιλογή του κεραμιδιού.

 

Το //①Morandi·σειρά λούστρου επίδρασης

 

Λαμβάνοντας υπόψη τη διακόσμηση το ύφος μερικών πελατών τείνει για να ανάψει το ύφος πολυτέλειας, έτσι συστήνουμε το κεραμικό κεραμίδι λούστρου επίδρασης, και τα προϊόντα σειράς λούστρου επίδρασής μας είναι αρκετά ευδιάκριτα.

 

Το //②τι είναι λούστρο επίδρασης;

 

Το λούστρο επίδρασης είναι ένα είδος βερνικωμένου κεραμιδιού προαναφερθε'ν, αλλά το λούστρο του είναι ειδικότερο, συνήθως γνωστός ως ξηρό λούστρο σιταριού. Όπως το όνομά του υπονοεί, η επιφάνεια του λούστρου έχει ένα στρώμα των μορίων όπως τη λεπτή κοκκοποιημένη ζάχαρη, που θα παρουσιάσει τα τρισδιάστατα μόρια στο κεραμικό κεραμίδι, με τη ματ αντιολισθητική επίδραση.

Αυτό το λούστρο ηχεί εύγευστο, αλλά στην πραγματικότητα, η διαδικασία είναι πιό σύνθετη. Η ποιότητα του λούστρου επίδρασης επηρεάζεται πολύ από το λούστρο και τον εξοπλισμό λούστρου που χρησιμοποιούνται από κάθε σπίτι. Το λούστρο και ο εξοπλισμός λευκόχρυσου εισάγονται από την Ιταλία και την Ισπανία. Όπως τα αρίστης ποιότητας καλλυντικά, έχει την καλή λαμπρότητα, λεπτούς ελαφρύ και ακόμη και τα μόρια.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το κεραμικό κεραμίδι είναι μια πρόσοψη, πώς να επιλέξει το κεραμικό κεραμίδι με την καλή σύσταση και την υψηλή αξία εμφάνισης; 2

▲Η επίδραση βερνίκωσε το κεραμικό κεραμίδι, λεπτή ελαφριά αίσθηση

 

ΠΕΤΡΙΝΗ③ σειρά ΜΙΓΜΑΤΩΝ του //Morandi

 

Το λούστρο επίδρασης προαναφερθε'ν είναι μόνο ένα είδος τεχνολογίας επεξεργασίας λούστρου, και το σχέδιο και το χρώμα το ίδιο του κεραμικού κεραμιδιού έχουν πολλές δυνατότητες, μεταξύ των οποίων η σειρά μιγμάτων πετρών Morandi του λευκόχρυσου είναι πολύ δημοφιλής με τους καταναλωτές.

 

Χρώμα④/σχέδιο του //

 

Υπάρχουν τέσσερα χρώματα σε αυτήν την συλλογή: μπεζ, γκρίζοι, καπνώείς γκρίζος και μαύρος. Είναι ένα νέο υλικό του μαρμάρου + της πέτρας + του τσιμέντου, με τη λεπτή σύσταση και το μαλακό χρώμα, έτσι ώστε μπορείτε να απολαύσετε μια μοναδική οπτική εμπειρία.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το κεραμικό κεραμίδι είναι μια πρόσοψη, πώς να επιλέξει το κεραμικό κεραμίδι με την καλή σύσταση και την υψηλή αξία εμφάνισης; 3

 

Μέγεθος

 

600 X 600 χιλ. και 300 X 600 χιλ. Μεταξύ τους, το κεραμίδι 600x600mm έχει 12 πρόσωπα σχεδίου, που είναι καταλληλότερο για την επίστρωση μεγάλης περιοχής, και έχει την ισχυρότερη αίσθηση της ολοκλήρωσης. Το 300 κεραμίδι χιλ. Χ 600 χιλ. έχει 24 επιφάνειες σχεδίου, το οποίο είναι κατάλληλο για σε ένα λεπτότερο διάστημα, το οποίο είναι αφθονότερο.

 

Σύσταση

 

Στην αγορά των κεραμιδιών πατωμάτων, εξετάστε μόνο το σχέδιο και το χρώμα δεν είναι αρκετό. Η τρισδιάστατη επίδραση και ο αντανακλαστικός το βαθμός της επιφάνειας μπορούν να φέρουν τα διαφορετικά συναισθήματα κατά χρησιμοποίηση.

Αυτή η σειρά κεραμικών κεραμιδιών, η λεπτή σύσταση της επιφάνειας κεραμιδιών είναι αδιάσπαστη από την τεχνολογία λούστρου, την τρισδιάστατα τεχνολογία εκτύπωσης Inkjet και το σχέδιο σχεδίων.τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το κεραμικό κεραμίδι είναι μια πρόσοψη, πώς να επιλέξει το κεραμικό κεραμίδι με την καλή σύσταση και την υψηλή αξία εμφάνισης; 4

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το κεραμικό κεραμίδι είναι μια πρόσοψη, πώς να επιλέξει το κεραμικό κεραμίδι με την καλή σύσταση και την υψηλή αξία εμφάνισης; 5

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το κεραμικό κεραμίδι είναι μια πρόσοψη, πώς να επιλέξει το κεραμικό κεραμίδι με την καλή σύσταση και την υψηλή αξία εμφάνισης; 6

▲Το ώριμο μπεζ χρώμα περιέχει μια αίσθηση του holiness, που δίνει μια ανώτερη ψυχή

 

Παράθεση

 

Αυτό το κεραμίδι είναι πολύ κατάλληλο για τη σύγχρονη, ελαφριά πολυτέλεια και άλλες μορφές της διακόσμησης. Στην παράθεση, η γενική χρήση του χρώματος μπορεί να είναι περισσότερη σύγκλιση, μέσω του φωτεινού χρώματος των επίπλων που αναζωογονούν. Και οι δύο μπορούν metope να στηρίξουν το ίδιο χρώμα, συνεργάζονται με τα έπιπλα του βαριού χρώματος της ελαφριάς πολυτέλειας, εμφανίζονται διαστημικό αρμονικό ακέραιο σύνολο.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το κεραμικό κεραμίδι είναι μια πρόσοψη, πώς να επιλέξει το κεραμικό κεραμίδι με την καλή σύσταση και την υψηλή αξία εμφάνισης; 7

 

Γκρίζο ως σκοτεινό υπόβαθρο του εδάφους, με τα ελαφριούς έπιπλα χρώματος και τους τοίχους του ίδιου γκρίζου συστήματος, παρουσιάζει μια αίσθηση της ιεραρχίας.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το κεραμικό κεραμίδι είναι μια πρόσοψη, πώς να επιλέξει το κεραμικό κεραμίδι με την καλή σύσταση και την υψηλή αξία εμφάνισης; 8

 

Χρησιμοποιημένος στο λουτρό, μπορεί να είναι γενική παράθεση, τα εξαρτήματα κάνουν τον τοπικό τοίχο, δημιουργούν μια αίσθηση της εικόνας, αφήνουν το μικρό διάστημα να εμφανιστεί επίσης περισσότερη σύσταση.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το κεραμικό κεραμίδι είναι μια πρόσοψη, πώς να επιλέξει το κεραμικό κεραμίδι με την καλή σύσταση και την υψηλή αξία εμφάνισης; 9

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το κεραμικό κεραμίδι είναι μια πρόσοψη, πώς να επιλέξει το κεραμικό κεραμίδι με την καλή σύσταση και την υψηλή αξία εμφάνισης; 10

 

 

Εάν θέλετε να διακοσμήσετε την ελαφριά πολυτέλεια ή τη μινιμαλιστική επίδραση ύφους, επίσης να δοκιμάσετε το κεραμίδι «σειρά λευκόχρυσου μιγμάτων πετρών Morandi», χαμηλός κορεσμός, φυσική σύσταση, με το καλό σχέδιο, μπορείτε να κάνετε μια πολύ προηγμένη επίδραση.

 

Όταν το αγοράζοντας κεραμικό κεραμίδι, προτείνει καθένα πηγαίνει στη σκηνή αισθαμένος περισσότερους, συγκρίνει και εξετάζει από διάφορες πτυχές αναφερθείσες μόλις τώρα.

 

Περίληψη του //

Τα κεραμικά κεραμίδια, που δημιουργήθηκαν στην Αίγυπτο, χρησιμοποιήθηκαν αρχικά για να συντηρήσουν τα χρώματα και τα σχέδια, για να καταγράψουν την ιστορία, και για να διακοσμήσουν τους διάφορους τύπους σπιτιών. Και συνεχίστε τώρα να αναπτύσσεστε, όχι μόνο ως οικοδομικά υλικά, αλλά και ως είδος χαιρετισμού και αναθεώρηση της αρχαίας αρχιτεκτονικής πετρών.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας